O a ni fa'amanuiaga ole masini fa'ailoga otometi nai lo galuega lima?

I aso ua tuanaʻi, o le masini faʻailoga sa faʻaogaina ma le lima.Mulimuli ane, a maeʻa ona faʻaalia le masini faʻailoga otometi, o le tele o tagata gaosi oloa o le a faʻatau saʻo le masini faʻailoga otometi, ona o le tau o galuega e mafai ona faʻaititia pe a uma ona faʻatau le masini faʻailoga otometi.O le tau o tagata faigaluega e taugata tele i le taimi nei, o le faʻaaogaina o se masini faʻailoga otometi atoatoa e mafai ona faʻasaoina tau.I le faaopoopo atu i le faasaoina o tau, o le a le lelei o se masini faʻailoga otometi?
1. Lelei maualuga

O le masini faʻailoga muamua o le faʻailoga tusi, o le mea lea e maualalo le lelei o le aufaigaluega, ma o le saoasaoa o le faʻailogaina o se aso e le vave pei o le faʻailogaina o masini, o lea e mafai ai e le maualuga o le faʻaogaina o le masini faʻailoga otometi ona galue i le 24 itula e aunoa ma le faʻalavelave, e ui lava. e mafai ona faia i lenei auala Faagaioiga Ae ui i lea, o lenei taotoga e le fautuaina mai le faʻaaogaina umi o le masini faʻailoga.

O le faʻailoga maualuga maualuga e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei o isi laina gaosiga, o le mea lea o le lelei o le maualuga o le faʻaogaina e fetaui ma le filosofia pisinisi o loʻo i ai nei, ma i le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻasaoina le tele o tau, o le tele o tagata gaosi oloa o le a filifilia masini faʻapipiʻi otometi.
2. Faʻaleleia le saʻo

Mai le tele o faʻamatalaga, o loʻo faʻaalia ai o le avanoa o mea sese i le faʻailoga tusi tusi e maualuga atu nai lo masini faʻapipiʻi otometi, aua o le a faʻateleina le lamatiaga o mea sese pe a faʻafefe le tusi lesona poʻo le gaioiga e sese, ma e leai se masini. o ia faafitauli.Aemaise lava ona o lona faʻagaioiga ua faʻamautu e alalaupapa.Afai ei ai se faʻafitauli, atonu o se faʻafitauli i vaega.Afai lava e sui vaega, e mafai ona faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le faʻailoga maualuga-saʻo.

I se tulaga lautele, o le masini faʻailoga otometi e le gata e iai le lelei i le tau o tagata faigaluega, ae e tele foʻi le tele o faʻamanuiaga i luga o le galuega i le faʻaaogaina o le faʻatinoga, ma o lona tau faʻaleleia e matua maualalo lava, ma o le mamafa o le tasi masini faʻailoga e mafai ona tutusa ma le mamafa o galuega. o le vaiaso e tasi o le galue, ma o ia galuega lelei e agavaa mo le filifiliga a le kamupanī.


Taimi meli: Sep-30-2022