6 instruktioner til brug af multi-tube vortex mixere

 1.Instrumentet skal placeres et glat sted, helst på et glasbord.Tryk forsigtigt på instrumentet for at få gummifødderne i bunden af ​​instrumentet til at tiltrække bordpladen.

2. Inden du bruger instrumentet, skal du indstille hastighedskontrolknappen til minimumspositionen og slukke for strømafbryderen.

6 instruktioner til brug af multi-tube vortex mixere

3.Hvis motoren ikke roterer efter at have tændt for strømafbryderen, skal du kontrollere, om stikket er i god kontakt, og om sikringen er sprunget (strømmen skal afbrydes)

4. For at få multi-tube vortex mixeren til at fungere godt i balance og undgå store vibrationer, bør alle testflasker være jævnt fordelt ved aftapning, og væskeindholdet i hver flaske skal være omtrent det samme.

5.Tænd for strømmen, tænd for strømafbryderen, indikatorlyset er tændt, juster langsomt hastighedskontrolknappen for at øge til den ønskede hastighed.

6.Instrumentet skal opbevares korrekt.Det skal placeres på et tørt, ventileret og ikke-ætsende sted.Lad ikke væske strømme ind i bevægelsen under brug for at undgå beskadigelse af enheden.


Indlægstid: Aug-10-2021