Водич за нарачки

Еден.Процес на нарачка
1. Дознајте за производите и распрашајте се за цените: Дознајте за производите и распрашајте се за цените преку нашата официјална веб-страница или персоналот за услуги на клиентите.Официјална веб-страница на компанијата:http://www.bmspd.comЖешка линија за услуги на клиентите: 0755-33156063 Е-пошта: order@ bmspd.com

2. Определете го производот или услугата: наведете го бројот на производот и услугата или бројот за барање за потврда.

3. Плаќање од клиент: Договорот стапува на сила и клиентот го комплетира плаќањето или авансното плаќање.

4. Испорака при плаќање: По добивањето на плаќањето, ќе организираме производство и испорака.

5. Завршете ја трансакцијата: добијте повратни информации и обезбедете услуга по продажбата.
Два.Начин на нарачка
1.Категорија на производи

Чекор 1 (Пребарај го бројот) Одредете го бројот на производот (на пр. BM001001) преку центарот за производи на официјалната веб-страница на Bmspd (http://www.bmspd.com) или каталогот на производи.

Чекор 2 (Поставете нарачка) Метод 1: Контактирајте не на 0755-33156063 и обезбедете го бројот на производот и потребната количина на персоналот за услуги на клиентите;Метод 2: Преземете и пополнете го електронскиот формулар за нарачка или договор за нарачка на производ;испратете го формуларот на order@ bmspd.com

Step 3 (Order Signing) Confirm the order, sign and seal the product order form or contract, and send it to order@bmspd.com.

Step 4 (Delivery upon payment): Payment is made and the order becomes effective; payment is received and the order is shipped. 2. Service category Step 1 (Fill out the contract) The customer service staff will draw up a technical service contract based on the requirements you provide and confirm it with you. Step 2 (Sign the contract) After you confirm the order, sign the technical service contract, sign it, seal it, and send it to order@bmspd.com. Step 3 (50% advance payment) After receiving the advance payment, the order will take effect. Step 4 (Pay the balance): After the service task is completed, pay the balance and ship the goods after receiving the remaining payment. 3. Others Co-development or OEM type, negotiated by both parties.
Три.Платен систем
1.Систем за плаќање за големи инструменти и опрема (вклучувајќи нестандардни прилагодени производи): ① 50% однапред, договорот ќе стапи на сила и нарачката ќе биде произведена;② Салдото од 40% ќе се плати при испорака;③ Салдото од 10% ќе се исплати во рок од две недели доколку се помине прифаќањето.

2. Систем за плаќање за сите други производи (мали инструменти и опрема, реагенси и потрошен материјал): Испорака при плаќање Откако ќе се изврши плаќањето, нарачката ќе биде ефективна;при уплата ќе се изврши достава.3. Вид на услуга: 50% авансно плаќање, нарачката ќе стапи на сила по добивањето на авансното плаќање;платите ги преостанатите 50%, задачата за сервисирање е завршена, плаќањето на билансот е извршено, а стоката ќе биде испорачана по добивањето на преостанатото плаќање.
Четири.Начин на плаќање
Банкарски трансфер Име на компанија: Shenzhen Baimai Life Sciences Co., Ltd. Банка на депозит: Industrial and Commercial Bank of China Број на сметка на филијала Шенжен Xinsha: 4000032509201309804
Петка.Адреса за брза испорака
Име на примачот: Че Леи, Оддел за генерален менаџмент (г. Че, служба за заднина) Телефонски број на примачот: 13632818515 или 0755-33156063 Единица на примач: Shenzhen Baimai Life Sciences Co., Ltd. Интелигентно производство индустриски парк, бр. 1 Jinqi Road, Fenggang Town, Dongguan City, провинција Гуангдонг Поштенски број на примач: 518690
Шест.Упатства за нарачка
1. Цената на производите на нашата компанија се заснова на цената на јени на кинеската веб-страница (ве молиме јавете ни се ако имате какви било прашања).

2. Доколку цената на суровините варира поради корекција на цената, цената на производот е предмет на дополнителна понуда на компанијата.

3. Потврда на нарачката: Откако ќе ги добиеме информациите за вашата нарачка, ќе пополниме договор за продажба за вас врз основа на вашата евиденција во нашата компанија.Треба да го потпишете и да го вратите овој договор.Откако овој договор ќе биде вратен за потврда, клиентот не може да го направи тоа на половина пат.откажете нарачката.

4. По приемот на стоката, ве молиме проверете ги производите навреме и складирајте ги соодветно според упатствата.

5. Со цел да се олесни управувањето со нарачките на нашата компанија, известете ја нашата компанија навреме по добивањето на производот, или преку телефон или е-пошта: 0755-33156063 или order@ bmspd.com.6. Некои производи вклучуваат проблеми со обработката по продажбата.Ве молиме, ракувајте со нив според стандардите за услуги по продажбата на нашата компанија.Нашата компанија нема да биде одговорна за надминување на периодот на услуга по продажбата.7. Нормално работно време на компанијата: понеделник до петок 8:00-18:00 часот.
Седум.Начини и такси за испорака
Начин на складирање на производот Начин на транспортирање на производот Цена Транспорт со камион со нормална температура Нарачки > 2.000 јуани: Бесплатна испорака (помалку од 2 кг, освен во посебни околности) За нарачки <2.000 јуани: трошоците за испорака ќе бидат соодветни во зависност од растојанието и тежината на стоката.Воздушен транспорт За нарачки > 3.000 јуани: бесплатно (помалку од 2 кг, освен во посебни околности) За нарачки <3.000 јуани: трошоците за испорака ќе бидат соодветни во зависност од оддалеченоста и тежината на стоката.Експресни нарачки во фрижидер > 3.000 јуани: Бесплатна испорака (помалку од 2 кг, освен во посебни околности) За нарачки <3.000 јуани: трошоците за испорака ќе бидат соодветни во зависност од оддалеченоста и тежината на стоката.Зачувување на ниски температури и транспорт на сув мраз: Нарачки над 3.000 јуани: бесплатно (помалку од 2 кг, освен во посебни околности) За нарачки < 3.000 јуани: ќе се наплаќа такса за испорака од 100 јуани за лесни стоки (помалку од 2 кг) , а врз основа на ситуацијата ќе се преговара за тешка стока.
Осум.Обезбедување квалитет и одрекување
1.All products of our company are shipped after strict quality inspection. If you think that the product does have quality problems or objections, please send a written email to order@bmspd.com within 30 days of receipt of the product and before the product has been used more than half, otherwise the product will not be accepted or compensated. At the same time, product compensation is limited to the product value itself and does not involve any other losses. If your sample is very precious, be sure to use an appropriate positive control for testing first, and then test your very precious sample after the detection system is established. (Friendly reminder: Trial products do not provide 30-day refund service.)

2. Ние нема да бидеме одговорни за какви било поплаки за квалитетот предизвикани од несоодветно складирање или употреба од страна на корисниците.Ние не преземаме никаква одговорност за какви било проблеми освен причините за квалитетот, како што се недостаток на инструменти потребни за користење на одреден комплет, нарачување погрешен комплет итн., и не прифаќаме поплаки од клиентите предизвикани од неквалитетни причини.

3. Доколку најдете производи што недостасуваат или се оштетени, известете не во рок од 2 работни дена по добивањето на производите.

4. Доколку корисникот не поднесе никаков приговор за производот во рок од еден месец по пристигнувањето на стоката, производот ќе се смета за добар производ и компанијата повеќе нема да прифаќа враќање, замена и побарувања.
Телефонска линија за нарачка и достава: 0755-33156063
24-часовна телефонска линија за продажба: 13824396805
Order e-mail: order@bmspd.com
Technical consultation: info@bmspd.com