За нас

Кои сме ние

Ние сме интегрирана високотехнолошка компанија која се фокусира на истражување и развој, производство, маркетинг и технички консултантски услуги за животна наука, биомедицински поврзани инструменти, биохемиски реагенси, хемиски производи, реагенси за тестирање, дијагностички реагенси, потрошен материјал за биохемиски лабораториски реагенси, опрема за филтрирање итн. Ние сме специјализирани за производство на инструменти, CNC калапи, обликување со инјектирање, електрични компоненти, фотоелектрично следење, развој на софтвер, наука за животот и биолошка медицина за истражување и развој и примена на производи и други интердисциплинарни полиња.
Со седиште во Шенжен, BM Life Sciences има центри за истражување и развој, филијали и фабрики во Dongguan, Taizhou, Daxing Пекинг, Jiyuan Qingdao, фокусирани на синтетичка биологија, ин витро дијагностика, брзо откривање на лекови, хемиска анализа, тестирање за безбедност на храна, мониторинг на животната средина.Истражување и развој, производство и продажба на интелигентни инструменти и опрема и потрошен материјал за реагенси во мониторинг и други области.BM Life Science нуди дури 1200 производи и услуги во моментот, што е широко применето во претпријатијата за животни науки и биомедицински претпријатија дома и во странство, сервисирајќи и високо пофалени од сродните научно-истражувачки институти и клиенти ширум светот.

dtrfd (1)

Што правиме

★ Инструмент и опрема за автоматизација:

Вклучувајќи ги автоматските серии на машини за етикетирање на цевки/подигачи, автоматско обележување на цевката за центрифугирање/обележување + отскокнување на серијата машини со код, автоматско може да додаде центрифугална цевка risermple (прав) течна ознака на серијата завртка капа за шифра, автоматска машина за пакување колона/центрифугална колона серии на монтажни машини, серии за пипетирање, серии машини за картонирање копје, серии на автоматска машина за удирање FTA-картичка/плочка за филтер за филтер за храна за јавна безбедност, серии автоматска опрема за екстракција со цврста фаза, целосно автоматска машина за пакување прашок SPE/QuEChERS и отвор за примерок 96/384 и асистент, 96/384 бунарски плочи автоматски мерач на гас...Прилагодувањето на клиентите може да се прифати за нестандардна прилагодена опрема.

★ Предтретман на примерок:

Серии за екстракција на цврста фаза (SPE), серии за течна екстракција за поддршка на цврста фаза (SLE) и серии за екстракција со дисперзирана цврста фаза (QuEChERS).

★ Потрошен материјал за реагенс:

Вклучувајќи ги сериите Tip SPE, G25 претходно вчитани серии на колони, серии за екстракција на ДНК/РНК, серии за опрема за филтри (Frits/филтер/колона и друго), итн.

★ Техничка услуга:

Вклучувајќи услуги поврзани со синтетичко секвенционирање на ДНК и РНК, услуги поврзани со проценка на STR/SNP анализа, ин витро дијагностички реагенси и техничка соработка и проектна соработка, SPE кертриџ / SPE плоча/QuEChERS OEM/ODM и други персонализирани сопствени услуги итн.

dtrfd (2)
dtrfd (3)
dtrfd (4)

Сертификат за чест

edrt (1)
edrt (2)
gzzs (3)
gzzs (1)
gzzs (2)
gzzs (10)
gzzs (7)
gzzs (6)
gzzs (1)
gzzs (8)
gzzs (4)
gzzs (2)
gzzs (9)
gzzs (5)
gzzs (3)

Канцелариско опкружување

dtrfd (5)

Растителна средина

dtrfd (6)

Зошто да не изберете нас

BM Life Science моментално поседува повеќе од 30 независни права на интелектуална сопственост.Фабриката има положено сертификати како што се Национално претпријатие за висока технологија, систем за квалитет ISO9001, фабричка инспекција од инспекциската агенција SGS и Национален 3A Enterprise Credit.Учествувал во повеќе општински, провинциски и национално ниво научни и технолошки проекти за изградба и технички истражувања.Во моментов, обезбедува над 1200 производи и услуги, овие производи и услуги се широко опслужени од домашни и странски компании за наука за живот, биофармацевтски претпријатија и сродни истражувачки институти и добија едногласни пофалби од нови и стари клиенти.

BM Life Sciences, како иноватор во севкупните решенија за преработка и тестирање на примероците!

dtrfd (7)