banner14
BANNER-1
BANNER-2
уште едно
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03

BM Живот наука

Примерок предтретман и откривање на интегрирано решение иноватор!

за нас

Ние сме интегрирана високо-технолошка компанија се фокусира на истражување и развој, производство, маркетинг и технички советодавни услуги за живот науки, биомедицински инструменти кои се однесуваат, биохемиски реагенси, хемиски производи, тестирање реагенси, дијагностички реагенси, биохемиска лабораторија реагенс потрошен материјал, филтрација опрема, итн .

BM природните науки, со седиште во Шенжен, со две фабрики во Dongguan и една R & D центар само во сопственост на, нуди дури 1.200 производи и услуги за момент, кој е широко се применува во животот науки и биомедицина претпријатија во земјата и странство , сервисирање и многу пофалби од сродни научни истражувачки институти и клиенти од целиот свет.

нашите производи

нашата услуга

Инструментот OEM / ODM за

Шенжен BM природните науки, опрема за автоматика, се на пазарот како раководство, се грижиме за побарувачката во областа на природните науки, биолошки лекови индустрија, е посветена на сите видови на истражување и развој на опрема за автоматика во согласност со побарувачката на пазарот, им помогне на клиентите да се подобри технологија на производство

OEM / ODM за реагенси и потрошен материјал

BM живот науката се базира на зрели линија на производи и производство платформа на СВП / QuEChERS / нуклеинска киселина екстракција, и врши разни СВП и плочи / QuEChERS / нуклеинска киселина Екстракција OEM услуги.

Чест и квалификации