banner14
BANNER-1
BANNER-2
nje me shume
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03

BM Jeta Shkenca

pretreatment mostër dhe zbulimin e integruar zgjidhje novator!

Rreth nesh

Ne jemi një kompani e integruar të teknologjisë së lartë duke u përqëndruar në R & D, prodhimit, marketingut dhe shërbimit konsulente teknike për shkencën e jetës, instrumentet biomjekësore lidhen, reagents biokimike, produkte kimike, reagents testimit, reagents diagnostike, biokimike konsumit lakmusi laboratorike, pajisjet e filtrimit, etj .

BM Jeta Shkenca, me seli në Shenzhen, me dy fabrika në Dongguan dhe një qendër R & D të vetë-në pronësi, është ofruar sa më shumë si 1.200 produkte dhe shërbime për momentin, e cila është aplikuar gjerësisht në shkencat e jetës dhe të ndërmarrjeve Biomjekësinë në shtëpi dhe jashtë vendit , servisin dhe shumë i vlerësuar nga institutet e lidhura kërkimore shkencore dhe klientët rreth globit.

Produktet tona

Shërbimi ynë

OEM / ODM për instrumentin

Shenzhen BM Jeta Shkenca, pajisjet automatizimi, të tregut si udhëzim, kujdesem për të kërkesës në fushën e shkencës jetës, industrinë e mjekësisë biologjike, është e angazhuar për të gjitha llojet e hulumtimeve pajisjeve automatizimi dhe zhvillimit në përputhje me kërkesat e tregut, të ndihmuar klientët për të përmirësuar teknologjinë e prodhimit

OEM / ODM për reagents paisje

BM shkenca Jeta është e bazuar në të pjekur SPE / QuEChERS / acidit nukleik Nxjerrja linjës produktit dhe prodhimit të platformës, dhe kryen SPE ndryshme dhe pllaka / QuEChERS / shërbimeve acidit nukleik Nxjerrja OEM.

Nderi & Kualifikimi