spanduk2
spanduk1
spanduk3
BANNER-1
BANNER-2
hiji deui
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03
spanduk
Banner-1
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi terpadu anu fokus dina R&D, manufaktur, pamasaran sareng jasa konsultasi téknis pikeun élmu kahirupan, instrumen anu aya hubunganana sareng biomédis, réagen biokimia, produk kimia, réagen uji, réagen diagnostik, konsumsi réagen laboratorium biokimia, peralatan filtrasi, jsb. .

BM Life Science, kantor pusatna di Shenzhen, sareng dua pabrik di Dongguan sareng hiji pusat R&D milik sorangan, nawiskeun saloba 1200 produk sareng jasa kanggo ayeuna, anu seueur diterapkeun dina élmu kahirupan sareng usaha biomedicine di bumi sareng di luar negeri. , ngalayanan sareng dipuji pisan ku lembaga panalungtikan ilmiah anu aya hubunganana sareng para nasabah di sakumna dunya.

Лучший гемблинг доступен юзерам сайтаWawadaКазино.Большие бонусы, честные выплаты, слоты на любую тематику, лицензионный азартный портал.Благодаря этому официальный сайт Vavada Казино сохраняет такую ​​популярность у игроков из года в год.

Широкий ассортимент азартных развлечений доступен на сайтеKasino X.Рулетка, покер, блэкджек, баккара, бинго, кено, кости.Каждый ценитель азарта найдёт здесь себе что-то по вкусу.Заходите и играйте в азартные игры на официальном сайте X Kasino.

Зацените бонусы официального сайтеJoyCasino.Регистрируйтесь по ссылке, чтобы получить приветсвенное предложение +200% к сумме первого депозита.Выигрывайте джекпоты не выходя из дома с бонусами сайта азартных игр JoyCasino.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan

Pabrikan pikiran inventive* Cahaya barang domestik

BM Life Science mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu komprehensif anu ngalayanan dina hiji, nyaéta panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng konsultasi téknis dina widang élmu kahirupan sareng biomedis, alat-alat otomatisasi, réagen anu tiasa dianggo, sareng bahan saringan.

B&m Life Sciences - Alat Inovatif pikeun bahan panyaring sareng réagen laboratorium biokimia

  • In vitro réagen diagnostik jeung consumables
  • Sampel pretreatment
  • alat-alat calakan otomatis
  • Bagian nyaring / Filter Industri
  • jasa teknis

BM Life Sciences, runtuyan réagen diagnostik in vitro sareng bahan konsumsi, kalebet kit idéntifikasi individu forensik (idéntifikasi), kit deteksi PCR fluoresensi multiplex, kit deteksi multi-situs SNP, kit deteksi virus pernapasan multiplex, sareng kit uji deteksi enterovirus multiplex, ubar. (hakekat anyar) kit deteksi gancang, kaamanan pangan kit deteksi gancang, diagnosis pribadi tur perlakuan jeung kit nginum obat, kit ékstraksi asam nukléat jeung maranéhna ngarojong rupa kolom ékstraksi asam nukléat / pelat, tabung PCR / pelat, jsb Supplies.Éta mangrupikeun innovator leres tina solusi umum pikeun preprocessing sareng deteksi sampel!

  • Mémbran Microporous
  • Produk laboratorium diagnostik
  • Produk laboratorium diagnostik
  • Consumables runtuyan PCR

BM Life Sciences, sampel produk runtuyan pretreatment, kaasup: asam nukléat ékstraksi kolom/pelat, ékstraksi fase padet (SPE), ékstraksi cair-cair (SLE), kromatografi afinitas (AC), ékstraksi fase padet dispersive (QuEChERS) produk runtuyan, dijieun. kalawan kapinteran sarta ciri unik, boga ciri tina spésifikasi paling lengkep, plat orifice pangalusna, sarta kinerja ongkos pangluhurna.Produksina pinuh otomatis, skala ageung, sareng berorientasi angkatan!Janten inovator dina produk anu murah sareng solusi umum di industri!

  • Budaya sél
  • Pipet sérum
  • runtuyan QuEChERS
  • runtuyan SPE

Tujuan BM Life Sciences, diadegkeun dina widang élmu kahirupan, industrialisasi biomedis, otomatisasi, sareng téknologi intelijen: pikeun ngenalkeun instrumen sareng alat otomatis kana widang élmu kahirupan sareng biomedis, sareng ngabebaskeun sajumlah ageung jalma anu berpendidikan tinggi. karya arduous tur repetitive Aranjeunna dibébaskeun ti dinya, sahingga aranjeunna bakti lolobana énergi maranéhna pikeun panalungtikan sajajalan jeung ngembangkeun pikeun pamikiran jeung panalungtikan leuwih.Pausahaan ieu kalibet dina loba widang interdisipliner kayaning manufaktur instrumen, kapang CNC, bahan polimér, film fungsional, suntik molding, komponén listrik, tracking photoelectric, ngembangkeun software, elmu hirup / ngembangkeun produk biomédis jeung aplikasi, jsb Pausahaan tindakan minangka a sasak atawa link antara cross-régional, cross-disiplin jeung cross-wates widang, méré muter pinuh pikeun kaunggulan sorangan jeung wholeheartedly contributing hikmah sarta kakuatan pikeun élmu hirup Cina sarta widang biomedicine.

  • G25 runtuyan kolom preloaded
  • G25 runtuyan kolom preloaded
  • Fungaltoxin multifungsi purifikasi Cartridges runtuyan
  • Tip Pipet

BM Life Sciences nawiskeun rangkeian produk parangkat saringan, kalebet saringan tip, saringan pipet, saringan tabung antigen, saringan konduktif, saringan dua warna, saringan tricolor, saringan sealing anu diaktipkeun ku cai (saringan anti tumpahan), saringan buleud, saringan henteu teratur. , saringan mesin pick-and-place, saringan peredam, saringan tester disolusi, saringan filtrasi réagen, saringan industri...frit hidrofobik, frit hidrofilik, frit SPE Cartridges, frit kolom Flash, frit spherical, frit kuadrat, frit henteu teratur, sarta custom frit jeung saterusna.Lineup produk kami komprehensif, sareng kami ogé nampi kustomisasi pribadi ti para nasabah.

  • runtuyan ékstraksi fase padet
  • réagen consumables runtuyan
  • nyaring runtuyan aksésori
  • Vials Sampel

Pabrik Dongguan, Guangdong: Utamana nyayogikeun kolom / pelat ékstraksi asam nukléat, ékstraksi fase padet (SPE), ékstraksi cair-cair (SLE), kromatografi pangirut (AC), ékstraksi fase padet dispersif (QuechERS), sareng deteksi emas koloid antigen / antibodi kit jasa ODM / OEM pikeun suku cadang, alat nyaring, sarta parabot calakan otomatis tur produk runtuyan parabot;Jiangsu Taizhou Factory: Utamana nyadiakeun ODM / OEM réagen diagnostik in vitro kayaning kit ékstraksi asam nukléat, kit deteksi asam nukléat, ubar (neozoology) kit deteksi gancang, kaamanan pangan kit deteksi gancang, diagnosis pribadi tur perlakuan jeung kit nginum obat, jsb. Pangembangan téknologi sareng jasa gawé bareng proyék.

Naha milih kami
Shenzhen BM Life Science Co.,Ltd.

  • tim R & D

    Kami gaduh bakat R&D domestik anu luar biasa sareng pangalaman R&D anu beunghar dina élmu kahirupan, biomedis, instrumentasi sareng alat, téknologi automation, éléktronika mékanis, hardware sareng parangkat lunak, cairan optik, desain modeling, jsb. Aya langkung ti 10 tanaga R&D kalayan pangalaman proyék anu beunghar.
  • Janji kualitas

    Mastikeun yén unggal produk kualitas luhur sareng mumpuni, ngadopsi standar kadali kualitas anu ketat, sareng ngalaksanakeun pamariksaan bets-to-batch.Mastikeun yén unggal produk teu aya gangguan kosong, sarta laju recovery sampel leuwih hade tinimbang peraturan nasional jeung ngahontal tingkat pangluhurna produk sarupa.
  • Pangalaman Industri

    Kami gaduh pangalaman mangtaun-taun dina sintésis biomakromolekul (DNA, RNA, Gén, Péptida, Antibodi), ékstraksi asam nukléat, urutan gén, diagnosis molekular, immunodiagnosis, diagnosis pribadi, pengobatan sareng pangobatan dina widang élmu kahirupan, sareng gaduh rupa-rupa. produk Dewasa diwanohkeun ka pasar.
  • jasa saatos-jualan

    Shenzhen BM Life Science Co.,Ltd.Mibanda layanan attentive: 7 * 24 layanan palanggan 20 jualan profésional sarta well-dilatih Gancang respon inquiries anjeun dina 60 menit jasa Dina situs lamun perlu.

NAONURANG SUNDA

NAONNYARITA JALMA

  • Aiershi
    Kualitas sareng kinerja produk anu aya hubunganana sareng BM Life Science tiasa dibandingkeun sareng produk impor, ngawujudkeun substitusi domestik.Khususna, kasabaran diaméter produk tiasa dikontrol dina ± 0.025mm, kasabaran ketebalan tiasa dikontrol dina ± 0.05mm, sareng kasabaran résistansi hawa tiasa dikontrol dina ± 20mmH2O.Standar kualitas ieu geus ngahontal tingkat-kelas munggaran di dunya, jauh ngaleuwihan standar industri: diaméterna ± 0.05mm., Standar kasabaran industri ketebalan ± 0.2mm.
  • Huateng
    Kualitas sareng kinerja produk anu aya hubunganana sareng élmu hirup BM tiasa dibandingkeun sareng produk impor, ngawujudkeun substitusi domestik.Unggal waktos perusahaan urang mesen, kami meryogikeun Bureau Veritas, lembaga sertifikasi internasional pihak katilu, pikeun ngalaksanakeun uji pihak katilu dina sadaya produk BM Life Sciences anu dikirimkeun.Hasil tés sadayana mumpuni, sareng kualitas produk ogé parantos diakui ku para nasabah internasional.Kualitas produk perusahaan pantes dipercaya
  • Oleg
    Plat sintésis DNA 384-sumur anu disayogikeun ku Shenzhen BM Life Sciences Co., Ltd. nyumponan kabutuhan sintésis gén trace/ultra-trace dina biologi sintétik.Eusi DNA disintésis nyaeta sakumaha low sakumaha 5-50pmol, sarta panjang ranté sintésis DNA (nepi ka 120-200bp), laju mutasi nyaeta sakumaha low salaku 0,3%, nu jauh leuwih handap standar industri 1% laju mutasi.Khususna, sintésis DNA sareng chip édisi gen kalayan diaméter pamawa saringan 0.25mm sareng kandelna 0.5mm mangrupikeun pamawa sintétik "pangleutikna di dunya".

Inquiry pikeun pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • BM Paraffin Sealing Film sareng Centrifuge Tubes dipikacinta pisan ku para nasabah di Wétan Tengah

    Anyar-anyar ieu, BM ngagaduhan kahormatan pikeun ngabagéakeun klién ti Wétan Tengah anu nyatakeun minat pisan kana bahan-bahan laboratorium urang sareng nempatkeun pesenan pikeun ampir dua wadah barang.Salila nganjang ka pabrik urang pikeun inspeksi, aranjeunna captivated ku seali kami ...
    maca deui
  • Sateuacan Festival Parahu Naga, BM ngembangkeun tabung cryopreservation volume mikro produk anyar 0.2ml

    Festival Parahu Naga mangrupikeun dinten anu pinuh ku kabagjaan sareng berkah pikeun urang Cina!Kolega parantos ngadamel usaha anu teu kaétang pikeun ngembangkeun perusahaan dina kerja kerasna.Shenzhen BM, kalayan berkah pinuh, bakal ngirim kami kauntungan Naga Parahu Festival!...
    maca deui
  • BM Kahirupan Élmu, microporous filter kolom / produk runtuyan plat

    Microporous filter kolom / pelat Ieu alat anu ngagunakeun centrifugation, tekanan positif atawa tekanan négatip pikeun persiapan sampel.Séri produk ieu tiasa ngagentos saringan jarum tradisional, Dipaké pikeun angkatan sareng persiapan tinggi-throughput tina MPLC, HPLC, UHPLC, sareng ...
    maca deui