Banner-1
Banner-2
hiji deui
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03

BM Élmu Kahirupan

pretreatment sampel & deteksi terpadu solusi innovator!

Tentang Kami

Kami hiji parusahaan tinggi-tech terpadu fokus dina R & D, manufaktur, pamasaran jeung jasa konsultan teknis pikeun elmu hirup, Kalautan instrumen patali, réagen biokimia, produk kimia, uji coba réagen, réagen diagnostik, biokimia réagen laboratorium consumables, equipments filtration, jsb .

BM Kahirupan Élmu, kantor pusatna di Shenzhen, dua pabrik di Dongguan na hiji R & D puseur timer dipiboga, keur maturan saloba 1200 produk jeung jasa pikeun momen, anu lega dilarapkeun dina élmu hirup jeung usaha biomedicine betah tur mancanagara , ngalayanan sarta pohara muji ku institutes panalungtikan ilmiah nu patali jeung konsumén di sakumna dunya.

Produk kami

jasa kami

OEM / ODM Pikeun Tambo Minangkabau

Shenzhen BM Kahirupan Élmu, alat-alat automation, nyandak pasar sakumaha hidayah kana, cater kana paménta dina widang elmu hirup, industri ubar biologis, nya committed kana sagala jinis ieu panalungtikan parabot automation tur ngembangkeun di garis kalawan paménta pasar, mantuan para nasabah ningkatkeun téhnologi produksi

OEM / ODM Pikeun réagen & Consumables

BM elmu hirup dumasar kana dewasa garis produk jeung produksi platform SPE / QuEChERS / nukléat asam ékstraksi, sarta mawa kaluar rupa SPE & pelat / QuEChERS / jasa nukléat asam ékstraksi OEM.

Ngahargaan & kualifikasi