Banner-1
Banner-2
siji liyane
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03

BM Ilmu Urip

pretreatment sampel & deteksi Integrasi solusi pamuka!

Babagan awake dhewe

We are a company dhuwur-tech terpadu ngarahke ing R & D, Manufaktur, marketing lan layanan consulting technical kanggo èlmu urip, Biomedis instruments related, reagen biokimia, kimia produk, Testing reagen, reagen diagnostik, biokimia Reagent laboratorium Consumables, Alat filtrasi, etc .

BM Life Science, duwé markas ing Shenzhen, karo kalih perusahaan ing Dongguan lan siji R & D tengah poto-diduweni, punika aturan minangka akeh minangka 1200 produk lan layanan kanggo wayahe, kang digunakake Applied ing èlmu urip lan Enterprises Biomedicine ing ngarep lan luar negeri , pelayanan lan Highly ngalembana Gambling ngelmu sing gegandhengan lan pelanggan ing ndonya.

Products kita

layanan kita

OEM / ODM Kanggo Instrument

Shenzhen BM Life Science, peralatan automation, njupuk pasar minangka pituduh, ngebaki dikarepake ing lapangan ilmu urip, industri medicine biologi, iku setya kabeh jinis riset peralatan automation lan pembangunan ing baris karo pasar dikarepake, pelanggan nambah teknologi produksi

OEM / ODM Kanggo General & Consumables

BM ilmu urip adhedhasar diwasa line produk lan produksi platform SPE / QuEChERS / nukleat asam Extraction, lan kaleksanane metu macem-macem SPE & Piring / QuEChERS / Layanan nukleat asam Extraction OEM.

Honor & Kualifikasi