spanduk2
spanduk1
spanduk3
BANNER-1
BANNER-2
siji maneh
3
BANNER6
BANNER5
BANNER4
BANNER03
spanduk
Banner-1

BM Ilmu Urip

Sample pretreatment & detection solution innovator!

Babagan awake dhewe

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi terpadu sing fokus ing R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan konsultasi teknis kanggo ilmu urip, instrumen sing gegandhengan karo biomedis, reagen biokimia, produk kimia, reagen pengujian, reagen diagnostik, bahan konsumsi reagen laboratorium biokimia, peralatan filtrasi, lsp. .

BM Life Science, kantor pusat ing Shenzhen, karo loro pabrik ing Dongguan lan siji R & D pusat duweke dhewe, nawakake 1200 produk lan layanan kanggo wayahe, kang digunakake Applied ing èlmu urip lan Enterprises biomedicine ing ngarep lan luar negeri. , layanan lan dipuji dening institusi riset ilmiah sing gegandhengan lan pelanggan ing ndonya.

Лучший гемблинг доступен юзерам сайтаWawadaКазино.Большие бонусы, честные выплаты, слоты на любую тематику, лицензионный азартный портал.Благодаря этому официальный сайт Vavada Казино сохраняет такую ​​популярность у игроков из года в год.

Широкий ассортимент азартных развлечений доступен на сайтеKasino X.Рулетка, покер, блэкджек, баккара, бинго, кено, кости.Каждый ценитель азарта найдёт здесь себе что-то по вкусу.Goleki lan goleki ing situs web sing didol ing situs web X Casino.

Зацените бонусы официального сайтеJoyCasino.Регистрируйтесь по ссылке, чтобы получить приветсвенное предложение +200% к сумме первого депозита.Priksa manawa sampeyan ora duwe bathi ing situs web JoyCasino.

Produk Kita

layanan kita

OEM / ODM Kanggo Instrumen

Shenzhen BM Life Science, peralatan automation, njupuk pasar minangka panuntun dhumateng, ngebaki dikarepake ing lapangan ilmu urip, industri medicine biologi, setya kanggo kabeh jinis riset lan pangembangan peralatan automation ing baris karo dikarepake pasar, bantuan pelanggan nambah teknologi produksi

OEM / ODM Kanggo Reagen & Consumables

Ilmu urip BM adhedhasar lini produk lan platform produksi SPE / QuEChERS / Ekstraksi Asam Nukleat sing diwasa, lan nindakake macem-macem layanan OEM SPE&Plates / QuEChERS / Nucleic Acid Extraction.

Kehormatan & Kualifikasi