Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

Ne jemi një kompani e integruar e teknologjisë së lartë e fokusuar në K & D, prodhim, marketing dhe shërbime konsulence teknike për shkencën e jetës, instrumente të lidhura biomjekësore, reagentë biokimikë, produkte kimike, reagjentë testimi, reagjentë diagnostikues, materiale harxhuese të reagentëve laboratorikë biokimikë, pajisje filtrimi, etj. Ne jemi specializuar në prodhimin e instrumenteve, CNC-të e mykut, formimin me injeksion, komponentët elektrikë, gjurmimin fotoelektrik, zhvillimin e softuerit, kërkimin dhe zhvillimin dhe aplikimin e produkteve të shkencës së jetës dhe mjekësisë biologjike, si dhe në fusha të tjera ndërdisiplinore.
Me seli në Shenzhen, BM Life Sciences ka qendra, degë dhe fabrika R&D në Dongguan, Taizhou, Daxing Pekin, Jiyuan Qingdao, duke u fokusuar në biologjinë sintetike, diagnostikimin in vitro, zbulimin e shpejtë të drogës, analizën kimike, testimin e sigurisë ushqimore, monitorimin e mjedisit.Kërkimi dhe zhvillimi, prodhimi dhe shitja e instrumenteve dhe pajisjeve inteligjente dhe materialeve harxhuese të reagentëve në monitorim dhe fusha të tjera.BM Life Science po ofron deri në 1200 produkte dhe shërbime për momentin, të cilat aplikohen gjerësisht në shkencat e jetës dhe ndërmarrjet e biomjekësisë brenda dhe jashtë vendit, duke u shërbyer dhe vlerësuar shumë nga institutet kërkimore shkencore përkatëse dhe klientët në mbarë globin.

dtrfd (1)

Çfarë bëjmë ne

★ Instrumentet dhe pajisjet e automatizimit:

Përfshirë serinë e makinerive të etiketimit automatik të tubave centrifugues/ngritjes, etiketimin automatik të tubit/ngritjes së centrifugës + rrymën e serisë së kodit të makinës, automatike mund të shtojë tubin centrifugal risermple (pluhur) me kapak vidhos të serisë së etiketës së shënjimit të lëngut, makinerinë automatike të paketimit të kolonës / kolonën centrifugale seritë e makinerive të montimit, tubacionet, seritë e makinerive të kartonimit të shtizave, seria automatike e makinerisë për grushtimin e kartave FTA/filtrave të filtrit të drurit të sigurisë publike, seritë automatike të pajisjeve të nxjerrjes në fazë të ngurtë, makinë paketimi plotësisht automatike pluhuri SPE/QuEChERS dhe vrima e mostrës 96/384 dhe asistent, matës automatik i gazit me pllakë 96/384...Përshtatja e klientit mund të pranohet për pajisje me porosi jo standarde.

★ Paratrajtimi i mostrës:

Seritë e nxjerrjes së fazës së ngurtë (SPE), seritë e nxjerrjes së lëngshme mbështetëse të fazës së ngurtë (SLE) dhe seritë e nxjerrjes së fazës së ngurtë të shpërndarë (QuEChERS).

★ Materialet konsumuese të reagentit:

Përfshirë seritë Tip SPE, seritë e kolonave të parangarkuara G25, seritë e nxjerrjes së ADN/ARN-së, seritë e pajisjeve të filtrit (Frits/filtër/kolona dhe të tjera), etj.

★ Shërbimi teknik:

Përfshirë shërbimet e lidhura me sekuencën sintetike të ADN-së dhe ARN-së, shërbimet e lidhura me vlerësimin e analizës STR/SNP, reagentët diagnostikues in vitro dhe bashkëpunimin teknik dhe bashkëpunimin në projekt, fishek SPE/pllakë SPE/QuEChERS OEM/ODM dhe shërbime të tjera të personalizuara me porosi, etj.

dtrfd (2)
dtrfd (3)
dtrfd (4)

Certifikata e Nderit

edrt (1)
edrt (2)
gzzs (3)
gzzs (1)
gzzs (2)
gzzs (10)
gzzs (7)
gzzs (6)
gzzs (1)
gzzs (8)
gzzs (4)
gzzs (2)
gzzs (9)
gzzs (5)
gzzs (3)

Ambient Zyre

dtrfd (5)

Mjedisi i bimëve

dtrfd (6)

pse na zgjodhet ne

BM Life Science aktualisht zotëron më shumë se 30 të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale.Fabrika ka kaluar çertifikime të tilla si Ndërmarrja Kombëtare e teknologjisë së lartë, Sistemi i Cilësisë ISO9001, inspektimi i fabrikës nga agjencia e inspektimit SGS dhe Kredia Kombëtare 3A e Ndërmarrjeve.Ajo ka marrë pjesë në projekte të shumta shkencore dhe teknologjike për ndërtimin dhe kërkimin teknik komunal, krahinor dhe kombëtar.Aktualisht, ajo ofron mbi 1200 produkte dhe shërbime, këto produkte dhe shërbime janë shërbyer gjerësisht nga kompani vendase dhe të huaja të shkencës së jetës, ndërmarrje biofarmaceutike dhe institute kërkimore përkatëse, dhe kanë marrë vlerësime unanime nga klientët e rinj dhe të vjetër.

BM Life Sciences, si një novator në zgjidhjet e përgjithshme për parapërpunimin dhe testimin e mostrave!

dtrfd (7)